Érvek a festett bútorok mellett


Korábban a legtöbb bútort fából, hosszútávra készítették. A fát kitermelték, feldolgozták, szárították…minden részét hasznosították. Régebben az emberek közelebb éltek a természethez és ezt a vonzódást az otthonaikba is bevitték, alkalmazták. Stílusok, díszítések, színek és formák korról-korra változnak. Egy közös szempont maradt állandó: a használhatóság, a funkció!

…és miért ArcDesign festett bútor?

Az ArcDesign újrahasznosítja, újra gondolja az elfeledett, megunt bútordarabokat. Régi és retro bútorok felújításával megkíméljük az erdőket.









Színesek, egyediek, történetük van


A korábbi stílusok, formák múltjukkal jövőt teremtenek. A színekkel a jelen „divatjának” hódolhatnak, csillogással, vagy matt fénnyel dacolnak a további környezeti és használati hatásokkal.

Az ArcDesing vízbázisú festéket és lakkot, pácot és waxot használ. A színeket mindig egyedileg keverjük és különböző és különleges technikával több rétegben, kézzel festjük meg a bútorokat. A használatot nem zavaró egy- egy múltbeli sérülést és nyomokat megtartunk, hogy megmaradjon az egyénisége.

Feldobják a teret és kedvünket..

Az eklektika különböző stílusok keveredése…az Arc-design a színeket és festési technikák divatos és hagyományos módját keveri a különböző stílusok között, hogy egyedi hangulatot teremtsen a mindennapokba….

Könnyen javítható és újrafesthető

A faanyagokat egyszerűen lehet javítani, pótolni. A felületeket és az egész bútort könnyen át és újra lehet festeni, lakkozni. A bútor marad, csak a szín változik…nem kell az egész berendezést lecserélni, hogy jelentős változást érjünk el.

Design  - használhatóság – egyediség + tartósság a legfőbb szempontjai a festett bútorainknak.
A fával, - fából nem ismerünk lehetetlent!

ArcDesign





Megjegyzések