ArcDesign kínálata

ArcDesing és a bútor restaurálás

A fa gyermekkorunk kíváncsisága a későbbiekben szenvedélyes rajongássá vált az antik bútorok iránt.
Az asztalos és restaurátor technikák elsajátítása kiváló mesterek körében, a művészettörténelmi tanulmányok egyenes út vezetett a bútor szakértői képzettséghez. Számos hazai és külföldi múzeumok, gyűjtők megrendelése alapján csodálatos bútorokkal dolgozhatunk.

Fő profilunk :antik bútorok és berendezési tárgyak restaurálása, fából készültbútorok felújítása.

Kézzel festett bútorok

Hagyatékok felbecslése és értékesítése, széles körű építőipari tevékenységünk során nagyon sok régi fabútor és más használati tárgy is megfordult a kezeink között. Kezdetben saját használatra alakítottuk át, vagy eredeti állapotukban adtuk tovább. Külföldi tapasztalatok után átgondoltuk és átfestettük az elfeledett, megunt bútorokat. Alapos szerkezeti vizsgálat és javítás után egy tisztító, alapozó festést adunk a tárgyaknak. A kézi festéssel különböző technikákkal és színkeveréssel egyedi arcot, ruhát öltenek bútoraink.

Mit jelent ArcDesign?

Gyarapodó ötleteink és terveink egy közös, összefoglaló nevet kívántak. Egy kis építészeti áthallással az Arc – ív – angol kifejezés mellett döntöttünk. A Design szó, a tervezést és az összhangot sugallja márkanevünkben.  Arc design, mint ív, ami átöleli, összefogja a stílusokat, a színek és bútorok világát.

Megjegyzések